Звезда убедљива против Железничара

32

Црвена звезда је лакше од очекиваног дошла до тријумфа против Железничара у Лајковцу у 6. колу Винер Штетише Супер лиге резултатом 0:3, по сетовима 18:25, 22:25, 19:25.

Црвено-беле су одиграле одличан меч, неутралисале су најбоље противничке играчице и после само три сета уписале су четврти тријумф у шампионату.

После пораза од ТЕНТ-а тренер гошћи Александар Бошковић је „промешао карте“, али је током сусрета имао прилику да пружи шансу још неким играчицама.

Лајковчанке су биле равноправан ривал само у другом сету, када су током већег дела игре имале предност коју је наша екипа сустигла, а потом, у завршници, престигла и на крају је дуплирала вођство. Звезда је рутински привела меч крају и тријумфовала максималним резултатом.

Поново је сјајна била Бојана Миленковић, која је нанизала 21 поен. Двоцифрене у нашем тиму биле су још Секулић са 12 и Ђерисило са 11 поена (за само један сет). Код домаћих, боље од осталих биле су Јовичић са 14 и Андрић са 10 поена.

У наредном колу, следећег викенда, Црвена звезда дочекује одбојкашице Јединства из Ужица.

Железничар – Црвена звезда 0:3 (18:25, 22:25, 19:25)
Хала спортова Лајковац. Гледалаца: 300. Судије: Горан Градински и Светлана Зотовић. Трајање меча: 79 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Јанковић (либеро), Вељковић 5, Андрић 10, Лазаревић 1, Симоновић, Аћимовић 6, Јовичић 14, Кнежевић (либеро), Компировић, Филиповић, Митровић, Мартиновић 6. Тренер: Никола Јерковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђуришић 6, Секулић 12, Чанак 4, Маринковић 6, Росић (либеро), Брђовић, Радмиловић, Миленковић 21, Пуцаревић, Кецман, Златић (либеро), Ђерисило 11. Тренер: Алексанар Бошковић.

Претходни текстЦрвено-бела породица не заборавља Марка
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Никшић