Пуцаревић: Желимо победу и у Панчеву

40

Одбојкашице Црвене звезде у суботу гостују екипи Динамо у Панчеву у четвртом колу Винер Штетише Супер лиге.

Након победе у Чешкој у првом мечу шеснаестине финала Купа ЦЕВ и тријумфа над МД Зрењанином у домаћем шампионату, црвено-беле ће покушати да нсатаве тријумфални низ.

Наредни противник Црвене звезде доживео је два пораза на почетку сезоне, од НИС Спартака и Јединства из Старе Пазове, оба пута са по 3:1. У претходном колу Динамо је славио на гостовању Крагуј Волејформу са 0:3.

Капитен црвено-белих Марија Пуцаревић очекује да њена екипа настави са победама.

Играли смо са њима у припремном периоду и тада смо их победили, тако да познајемо екипу Динама. Искуство Весне Читаковић је огромно и оно ће нам много значити на мечу у Панчеву. Не очекујемо лаку утакмицу, јер ниједан противник није лак, али наравно да очекујемо победу – изјавила је организаторка Звездине игре.

Након меча у Панчеву црвено-беле већ у уторак очекује реванш шеснаестине финала Купа ЦЕВ против екипе Кралово Поле. Звезда је славила после великог преокрета у Чешкој са 2:3.

Ни ми ни они нисмо били на завидном нивоу у првој утакмици. Овога пута ћемо играти пред нашом публиком и сматрам да ћемо бити боље и да ћемо на крају славити – рекла је Марија Пуцаревић.

Утакмица 4. кола Винер Штетише Супер лиге између Динама и Црвене звезде на програму је у суботу 7. новембра од 18 часова у Хали спортова Стрелиште у Панчеву. Меч ће судити Дарко Савић и Милан Милошевић.

Претходни текстБожовић и Ристић уочи Металаца
Следећи текстШкрбић: Даћемо све од себе да победимо Инђију