Божовић и Ристић уочи Металаца

33

Конференција за медије која је требало да буде одржана у петак од 13 часова у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, због новог искључења струје одржана је у председничкој ложи.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, и фудбалер Михаило Ристић, на питања новинара одговарали су „на отвореном“.
Као да Звезда није платила струју од оснивања клуба, дугује се већ дуго. Али, као да се неко игра са нама, па струју искључе баш пред конференцију за новинаре. Можда ћемо почети да примењујемо неки ид многобројних Теслиних изума, можда и да „крадемо“ струју бежичним путем са околних бандера и трафо станица – у шаљивом тону почео је Божовић своје обраћање, а након тога се посветио и противнику.
Желимо да наставимо своју успешну серију победа, али то нам неће бити лако. Металац је у прошлом колу савладао Партизан, и изјава њиховог тренера у којој каже да жели да оконча ову нашу серију је сасвим легитимна. И у првом мечу ове сезоне узели су нам бодове, а ако на то додамо и претходно коло, имају право да се надају добром резултату. Опасна су екипа, имају добар прекид. Опет, ми имамо прилику да направимо нешто заиста изванредно. Што више побеђујемо, више се прича о Црвеној звезди. Играмо поново на нашем стадиону, и то нас обавезује да одиграмо најбоље што можемо – рекао је Миодраг Божовић.
Михаило Ристић је пун самопоуздања пред ову утакмицу.
Металац је добра екипа, и то су показали и прошлог викенда када су савладали нашег вечитог ривала, али и у другом колу када су нам узели бодове. Разлика је сада та што играмо на нашем стадиону, што је за нас велика предност. Идемо на победу, и потрудићемо се да наставимо овај победнички низ – рекао је Ристић, који не мисли да постоји било какав притисак на екипу због велике серије успешних резултата.
Јасно је да има оних који прижељкују и очекују наш кикс, али ја сам сигуран да до тога неће доћи. Добро играмо, атмосфера у екипи је одлична, и верујем у победу.
Представнике медија је занимало и да ли Ристићева појава на конференцији значи да ће истрчати у стартних 11 сутра.
Риле је на конференцији зато што је један од лепших наших играча, значи само због естетскиг разлога, али то не значи да ће играти – остао је загонетан „Гроф“.
Звездин тренер не сматра да је било какав инат због тешке финансијске ситуације присутан код играча.
Не мислим да постоји инат. Екипа је млада и жељна успеха. Осим неколицине играча који се налазе на заласку каријере, већина играча ужива у шанси да ове сезоне направи нешто значајно у резултатском смислу – закључио је Миодраг Божовић.

Претходни текстИвана Ђерисило се вратила у Звезду!
Следећи текстПуцаревић: Желимо победу и у Панчеву