Шкрбић: Даћемо све од себе да победимо Инђију

72

У трећем колу Винер Штетише лиге одбојкаше Црвене звезде очекује гостовање у Инђији.

Црвено-бели су у претходном колу успели максималним резултатом да савладају Војводину НС семе и тако, против великог ривала, остваре прву победу у сезони.

Ипак, изабраници Драгана Кобиљског су у среду доживели пораз, овога пута у Купу ЦЕВ против финског ВаЛеПа из Састамале, па ће после дугог пута и тешког гостовања већ након три дана имати нови изазов.

Одбојкаши Инђије су сезону почели са два пораза. На премијери су изгубили од новајлије у лиги, екипе Ниша. Иако су водили са 2:0, на крају је било 2:3, да би у другом колу били поражени од Партизана са 3:1.

Један од најстандарднијих играча Црвене звезде у новој сезони је примач сервиса Александар Шкрбић.

Амбиције Звезде су јасне и ми увек идемо на победу. Утакмица у Финској нам је много значила, поготово за млађе играче. Мислим да смо млада екипа и да можемо доста да напредујемо, а то смо доказали у мечу против Војводине. То је утакмица која нам је дала одскочну даску за даљи наставак такмичења и у Европи, а и у домаћем шампионату – рекао је Шкрбић.

Претходне две сезоне Шкрбић је играо за Инђију и врло добро познаје наредног ривала Звезде.

Претходне две године сам играо за Инђију. Знам да су то добри момци, добри играчи. Биће нам тешко, поготово због тога што играмо на њиховом терену. Даћемо све од себе да се у Београд вратимо са победом – закључио је Шкрбић.

Утакмица 3. кола Винер Штетише Супер лиге између Инђије и Црвене звезде играће су у суботу 7. новембра од 19 часова у Спортској хали у Инђији. Меч ће судити Мирко Јанковић и Роберт Леко.

Претходни текстПуцаревић: Желимо победу и у Панчеву
Следећи текстТерзић: Састанак Звезде и ЕПС у понедељак