Хвала Звездаши!

39

Кошаркашки Клуб Црвена звезда Телеком захваљује се свима који су током утакмице нашег клуба са Стразбуром, по ко зна који пут, показали, да Србија, Београд и Црвена звезда Телеком као клуб могу да организују кошаркашки спектакл без најмањег инцидента.

Меч Црвена звезда Телеком – Стразбур, посматрало је 14338 гледалаца, што је далеко највећа посета првог дана нове сезоне Евролиге, на 6 утакмица.

Током меча у „Комбанк Арени“ на паркет није бачен ни један новчић, папир или било шта, што је могло да баци сенку на још једну велику европску утакмицу, коју наш клуб игра у Евролиги, трећу сезону заредом.

КК Црвена звезда Телеком још једном захваљује се и нашим учесницима „Специјалне ОЛимпијаде“ који увеличали и улепшали ову утакмицу. Они су током полувремена демонстрирали уз асистенцију тренера КК Црвена звезда Телеком, један од модела тренинга који је реализован у склопу пројекта „Learning to play“ који је од стране клубова ЕЛ и ЕК изабран као најбољи пројекат друштвене одговорности у сезони 2014-2015.

Видимо се у недељу у хали „Пионир“ на дербију 6.кола АБА лиге јтд са Унион Олимпијом.

КК Црвена звезда Телеком

Претходни текстРадоњић и Томпсон: Велика тимска победа
Следећи текстБожовић и Срнић пред гостовање на Бањици