Дангубић: Хук са трибина правио је разлику

33

Немања Дангубић у петак увече прикључио се тренинзима Црвене звезде Телеком. Бек црвено-белих током лета конкурисао је за место у репрезентацији Србије и нагласио да му је била велика част да тренира са најбољим кошаркашима наше земље под диригентском палицом тренера Саше Ђорђевића и његовог стручног штаба. С обзиром да је упознат са атмосфером и квалитетима Орлова, Дангубић је оптимиста пред наступајући Евробаскет, а репрезентацији Србије жели сву срећу и остварење зацртаног циља:

Желим им много среће и да се врате са златном медаљом. То су све заиста сјајани момци. Била ми је част и задовољство да будем у таквој екипи, јер је права привилегија бити део репрезентације Србије. Моја велика жеља је да заиграм у дресу са државним грбом на неком великом такмичењу. Радићу још напорније како бих стигао до тог циља – поручио је Дангубић.

Немања се сада окреће обавезама у Црвеној звезди. Екипа се под вођством тренера Дејана Радоњића вредно спрема за све изазове који је очекују учешћем у четири такмичења наредне сезоне:

Спреман сам, вредно сам тренирао ових 45 дана са националним тимом. Сваки тренинг је био задовољство, а сада ће ми и тај рад током лета помоћи да се брзо вратим у ритам у клубу. Много обавеза је пред нама и још много рада, како би смо се уиграли за почетак сезоне и прве утакмице у АБА и Евролиги – констатује Дангубић.

Претходна сезона била је најуспешнија у историји клуба, а Немања Дангубић из такмичарске године у којој су освојена чак три трофеја посебно издваја две ствари:

Красила нас је невероватна хемија у тиму и огромна борбеност. Уз то, остаће упамћена и фантастична подршка навијача коју смо имали. Можда некоме то звучи неважно, али врло често, тај хук и позитивна енергија са трибина су правили разлику која нам је помагала да побеђујемо – кратко је застао Дангубић и потом додао:

У свлачионици већ имамо интерну паролу, нешто као лајт-мотив и поруку за навијаче коју ћемо упорно понављати до почетка сезоне „Хоћемо пуну халу“. Заиста нам је важно да имамо велику подршку на свакој утакмици. Зато позивам наше навијаче да буду уз нас, а то ће најлакше урадити куповином сезонске улазнице – рекао је Немања Дангубић.

Подсетимо, КК Црвена звезда од 1. септембра наставио је са акцијом продаје сезонских улазница, уз коју сваки купац добија и чланску карту „Звездаш“.

Осим у просторијама клуба на Малом Калмегдану (радно време пон-петак од 10-20, и субота од 10-18), сезонске улазнице могу се купити и на продајним местима Евентима, и преко званичног сајта „Евентима“, уз доставу на кућну адресу.

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Још једном посебно истичемо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске спортске резултате и осваја трофеје.

Претходни текстПрви радни дан у Словенији
Следећи текстКрка (Ново Место) – Црвена звезда 0:1 (0:0)