Крка (Ново Место) – Црвена звезда 0:1 (0:0)

32

Фудбалери Црвене звезде су у суботу, 5. септембра, одиграли пријатељску утакмицу у Термама Чатеж.

Противник је била Крка из Новог Места, а утакмица је играна на терену у Брежицама.

Црвена звезда је наступила у следећем саставу: На голу је био Кахриман, десни бек је био Павићевић, док су штопенски тандем чинили Луковић и Рендулић. Левог бека играо је Анђелковић. Доналд и Ристић чинилу су осовину на средини терена, а најофанзивнији су били Срнић, Плавшић, Катаи и Јовић.

У првом полувремену није било голова. Црвена звезда је могла до вођства након покушаја Рендулића после корнера, односно након прилика Јовића, али се истакао чувар мреже Крке.
У другом полувремену, заиграли су и Мбођ, Цветковић, Ахчин, Гаврић, Стојановић, Веред и Јововић. Они су се придружили Кахриману, Луковићу, Анђелковићу и Јовићу, који су остали на терену и након паузе. Није било много прилика ни у наставку. Анђелковић је био близу након слободног ударца, као и Јововић којем је голман одбранио ударац са ивице казненог простора. Но, Звезда је успела да постигне гол у 75. минуту. Лопта је стигла до Вереда, који је, слично као у Лучанима, успео да превари неколико играча и затресе мрежу.
До краја утакмице, прилику да повећа вођство Звезде имао је Јовић, али је шутирао преко гола. Гаврић је успео да затресе мрежу Словеначког тима, али је он поништен због офсајда. Треба рећи и да је прве минуте у црвено-белом дресу забележио и голман Супић, који је заменио Кахримана средином другог полувремена.

Претходни текстДангубић: Хук са трибина правио је разлику
Следећи текстШампион креће из Љига, даме стартују у Крагујевцу