Лазић: Важан тријумф

35

На половини суперлигашког каравана Црвена звезда Телеком је једини непоражени тим. Црвено-бели су прилично убедљиво славили у осмом овосезонском дербију (92:76) и тако су се за корак приближили жељеном циљу – освајању првог места пред плеј-оф које ће им омогућити предност домаћег терена.

Борбени бек црвено-белих Бранко Лазић похвалио је екипу за важан тријумф и додао:

Желимо да наставимо победнички низ и да обезбедимо прво место пред плеј-оф. Ушли јако мотивисано у меч, с обзиром на важност дуела. Дозволили смо ривалу јако велики број офанзивних скокова. Али, успели смо то да анулирамо одбраном и мирно приведемо меч крају.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић посебно се захвалио навијачима на фантастичној подршци током свих 40 минута честитао је играчима на победи и потом истакао:

Успели смо да испунимо циљ. Добро смо отворили меч иако смо имали пуно проблема са офанзивним скоком. Направили смо разлику, али Партизан је одличним шутем за три поена, успео да држи прикључак. Ипак, бољом контролом скока и квалитетним нападом дошли смо до победе. Можда нетипично за нас, дали смо 92 поена иако наши најбољи играчи нису били на уобичајеном броју поена. Али, управо то ме чини посебно задовољни. Надам се да ћемо наставити у овом ритму.

Претходни текстЗвезда поново засијала у дербију
Следећи текстБронза за Срећковића на ЕП за ветеране