Ребић: Одбрана на завидном нивоу

30

Кошаркаши Црвене звезде Телеком забележили су трећу победу из исто толико одиграних утакмица у Суперлиги Србије. Црвено-бели овог пута убедљиво су савладали панчевачки Тамиш резултатом 84:54 и тако наставили тријумфални низ и после освајања шампионске титуле регионалног такмичења.

Утиске после меча изнео је млади Никола Ребић, који је пружио солидну партију и уписао осам поена уз пет асистенција:

Још једном смо показали да у свакој утакмици приступамо максимално озбиљно. Одбрана је била на завидном нивоу и из тога смо успели да остваримо доста лаких поена. Од почетка смо држали контролу меча, правили лаке пасове и то је резултирало лаку реализацију и оволику предност. Нама преостаје да се после плеј-офа АБА лиге сваку следећу утакмицу дочекамо на највишем могућем нивоу спреме – истакао је талентовани организатор игре.

Тренер Црвене звезде Телеком био је задовољан издањем својих изабраника:

Мислим да је и вечерас било евидентно да смо потрошили много енергије кроз плеј-оф и да ће бити потребан одређен период да се вратимо на један ниво којим можемо бити задовољни и спремни за оно што нас очекује. Момци су урадили оно што смо и планирали вечерас, а најважније је да није било повреда. Надамо се да ћемо сутра и у наредним данима мисли потпуно усмерити ка домаћем првенству и почети припрему за оно што нас очекује до краја сезоне – закључио је шеф стручног штаба црвено-белих.

Претходни текстЗвезда сигурна против Тамиша
Следећи текстУ среду пада одлука о другом финалисти