Јовановић: Притисак је био огроман

54

Након неочекиваног пораза у Новом Пазару фудбалери Црвене звезде успели су брзо да се опораве и да савладају Борац из Чачка.

У односу на тим који је играо у претходном колу, тренер Лалатовић од првог минута дао је шансу младом Вукашину Јовановићу који је на позицији штопера заменио Дарка Лазића.

Притисак је био огроман, можда и највећи од почетка пролећног дела сезоне. Знали смо да морамо да победимо доброг противника који је ове године освојио доста бодова на страни. Срећом на време смо постигли први гол и после нам је било много лакше. У наставку, головима Луке Јовића и Дарка Лазовића решили смо питање победника. Једина негативност сусрета је гол који смо примили после непажње – рекао је Вукашин Јовановић.

Млади дефанзивац недавно је изјавио да воли да игра мечеве у којима је улог велики.

Звездино сам дете, одрастао сам овде и нормално је да волим и умем да играм под притиском. Верујем да сам пружио добру партију. Очекујем сигурно да и у наставку првенства добијам прилику, међутим о томе одлучује тренер Лалатовић. У наредном колу гостујемо Вождовцу на Врачару, за нас традиционално незгодном терену. Све мисли су сада усмерене на ту утакмицу. Немамо права на кикс. Очекујем добру утакмицу, и верујем у нашу победу. Спремићемо се добро и идемо на титулу – констатовао је Јовановић.

Претходни текстКобиљски: Једва чекамо да полуфинале почне
Следећи текстЛука Милуновић посетио тренинг црвено-белих