Капије Пионира се отварају три сата раније

41

Пред прву утакмицу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге одржан је сасатанак свих безбедносних служби коме су присуствовали и представници Црвене звезде Телеком и Паратизана НИС. За утакмице вечитих ривала биће спроведене опсежне мере безбедности у циљу да мечеви црвено и црно-белих протекну у најбољем реду. Капије дворане Пионир биће отворене чак три сата раније, односно већ од 18 сати, па се позивају навијачи да раније дођу у халу како би се избегле гужве јер ће на улазима бити спроведена ригорозна контрола. Такође, око хале Пионир биће организована два безбедносна прстена тако да нико без карте неће моћи да приђе дворани. Ова одлука биће стриктно поштована тако да још једном апелујемо на све оне који немају улазнице да не покушавају да приђу београдском храму кошарке јер им то неће бити омогућено.

Такође, на састанку је одлучено да размене улазница између два клуба неће бити. Одлука је донета из безбедносних разлога како би се спустила тензија. На овај начин ће такође Црвена звезда бити у прилици да искористи предност домаћег терена коју је апсолутно заслужено стекла освајањем првог места у лигашком делу регионалног такмичења.

Посебно наглашавамо да ће приликом уласка у халу строго бити поштована нумеризација карата. То практично значи да нико неће моћи да бира улаз, нити ће по уласку у халу бити у могућности да промени трибину.

КК Црвена звезда апелује на навијаче да навијају фер и спортски без убацивања било каквих предмета на терен и употребе пиротехничких средстава.

Претходни текстРадоњић: Спремни дочекујемо полуфинале
Следећи текстЗвезда на победу од финала