Радоњић: Озбиљни и концентрисани

48

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић задовољно је констатовао да умор након меча са Барселоном се ниједног тренутка није одрзио на екипу.

Како су почели лигашки део регионалног такмичења, кошаркаши Црвене звезде Телеком су га на исти начин и завршили – победом. У последњем колу АБА лиге рутински је савладан МЗТ из Скопља резултатом 89:56, а на конференцији за медије након утакмице присутнима се прво обратио млади кошаркаш Немања Дангубић:

Битна победа за нас због атмосфере и даљег рада. Мислим да смо озбиљно схватили меч и да смо урадили све што треба да победимо. Окрећемо се наставку сезоне и новим изазовима – кратко је прокоментарисало Звездино атрактивно крило.

Ништа мање задовољнији није био ни тренер Дејан Радоњић, кога је је посебно обрадовао приступ мечу његових изабраника:

Већ смо рекли да приступ дуелу мора бити добар да би овај део такмичења у АБА лиги завршили на жељени начин. Евидентно је било од самог старта да на крају можемо бити задовољни, јер смо свих 40 минута одиграли одговорно и остварили 24. победу. Оно што треба рећи је да смо завршили регуларни део сезоне на истој позицији на којој смо били од почетка, обезбедили смо прву позицију прилично рано. Били смо доста оптерећени и истрошени због такмичења и у Евролиги, имали доста осцилација али смо били врло сконцентрисани и веома озбиљни. Нисмо дозволили да се тај умор ниједног тренутка одрази на нас, чак и када неки мечеви нису имали такмичарског значаја. Задовољство јесте присутно, али не даје гаранцију да ћемо до краја такмичења остварити наш циљ, који је добро познат – напоменуо је шеф Звездиног стручног штаба.

Претходни текстЗвезда на +33
Следећи текстЦрвено-беле убедљиве