Звездини волонтери добили признања

51

Већ трећу годину за редом КК Црвена звезда Телеком са успехом спроводи свој програм – ВОЛОНТИРАЈ У ЗВЕЗДИ. У претходне три године кроз овај амбициозан и веома користан пројекат прошло је преко 120 студената са ФОН-а и осталих факултета Универзитета у Београду.

Ове године је у организацији „Adidas Next Generation“ турнира – Марко Ивковић учествивало 23 волентера који су били ангажовани у комплетан процес припреме и реализације турнира, хоспиталитија, техничке подршке као и у раду креативног мултимедијалног тима. Још једном су сви учесници програма „Волонтирај у Звезди“ дали немерљив допринос више него успешној организацији овог међународног турнира за који су и челници Евролиге још једном истакли да је био организован на највишем могућем нивоу.

КК Црвена звезда Телеком се као и претходних година на симболичан начин захвалио свим волонтереима који су заслужено добили дипломе за велики труд, али и способност коју су показали. Својим ангажовањем на једном значајном спортском догађају на којем је у три дана учествовало стотинак кошаркаша из пет европских земаља и одиграно чак 18 утакмица били су у прилици да стекну значајно искуство. Такође, ови млади људи су у сарадњи са Факултетом за спорт Универзитета Унион у исто време успешно организовали и реализовали спортски форум под називом „Спорт Цонференце 2015“.  За помоћ коју су пружили клубу КК Црвена звезда Телеком им још једном изражава своју захвалност.

Због обостраног задовољства у раду на програму „Волонтирај у Звезди“ КК Црвена звезда Телеком ће и у будућности наставити да развија и унапређује овај пројекат који младим и образованим људима пружа прилику да стекну преко потребно искуство.

Претходни текстЗвезда заустављена у четвртфиналу
Следећи текст„Под сјајем Звезде“ за представнике медија