Звезда организује кошаркшаки камп на Златибору

27

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком од 14. јуна до 5. јула 2015. године на Златибору организује камп за децу узраста од седам до 17 година. По новом моделу и са потпуно модернизованим приступом када је у питању организација оваквих догађаја, кошаркашки камп Црвене звезде на Златибору ће се од сличних пројеката разликовати и по томе што ће то бити и селекциони камп за такмичарске тимове црвено-белих (млађе пионире, пионире, кадете, јуниоре). То у преводу значи да ће сви они који буду учествовали на кампу бити под будним оком тренера млађих селекција Црвене звезде па ће својим талентом и радом бити у прилици да евентуално изборе своје место у Црвеној звезди. Дакле, сан о игрању у црвено-белом дресу на овај начин постаје остварив.

Камп ће се одржавати у прелепом амбијенту Златибора у идеалним климатским условима на 1000 метара надморске висине у три смене од по седам дана, а за све кампере припремљен је веома занимљив програм. Осим два тренинга дневно међу  активностима су планирана и свакодневна такмичења у кошаркашким вештинама као и забавно-едукативни садржаји. О полазницима кампа бринуће тим искусних стручњака и проверених педагога, а за све учеснике припремају се бројна изненађења.

Пријаве за учешће на кампу су почеле, а више информација можете пронаћи на сајту www.ibc-redstar.com, преко бројева телефона 066/325-955, 063/363-200 или путем  мејла office@ibc-redstar.com.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ТИМ ТЕ ЧЕКА. ПРИКЉУЧИ СЕ.

Претходни текстЏенкинс: Најважније тек предстоји
Следећи текстОрландић се распуцао против Железника