Приморје после драме славило на Дорћолу

45

У првој утакмици 19. кола Триглав регионалне лиге, ватерполисти Приморја победили су после великог преокрета и драме Црвену звезду у Београду са 8:7.

Црвено-бели су на полувремену водили са 3:0, а гости, који важе за једног од главних фаворита за освајање овог такмичења, први гол су постигли тек у 17. минуту утакмице. Ипак, искуснија екипа Приморја је у трећој четвртини успела и да преокрене и поведе са 6:5. У последњих осам минута играло се гол за гол, а 30 секунди пре краја Виктор Рашовић је шутирао за изједначење, али није успео да затресе мрежу.

Црвена звезда – Приморје ЕБ 7:8 (2:0, 1:0, 2:6, 2:2)

Базен СЦ Милан Гале МУшкатуровић. Гледалаца 200. Судије: Ћирић и Стефановић. Играч више: Црвена звезда 8 (3), Приморје ЕБ 13 (3). Петерци:Приморје ЕБ 1 (1)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић, Драшовић, Танкосић 1, Јовановић, Ешкерт 2, Бијелић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 1, Његован, Рацков 1, Обрадовић 1, Тодорвски, Јовић.

ПРИМОРЈЕ ЕБ: Вичан, Бурић 2, Раду 1, Крапић, Перош, Сукно 2, Муслим 2, Петровић, Мудражија, Елез, Шетка, Гарсија, Лазовић, Буљубашић 1.

Претходни текстЦрвено-беле у финалу Купа Србије
Следећи текстЗвезда убедљива против Војводине