Марјановић: Похвале за Марка Тејића

54

Кошаркаши Црвене звезде Телеком уписали су веома вредну победу над Макабијем. У мечу против првака Европе црвено-бели су показали изванредну игру и на крају прилично убедљиво тријумфовали резултатом 89:76.

Изабраници Дејана Радоњића приказали су сјајну тимску игру и тимски дух, а поново је блистао Бобан Марјановић који је меч завршио са 19 поена и 17 скокова што му је донело индекс корисности 32. Увек скромни центар црвено-белих није желео да истиче себе у први план:

Одиграли смо тимски, а нарочито бих похвалио најмлађег Марка Тејића. Унео је велику енергију у екипу својим уласком, свиђа ми се како он напредује и мислим да само тако треба да настави и веома је перспективан момак. Такође, по угледу на њега и ми треба овако да наставимо, а оно мало лоших ствари којих је било да искоренимо или да их смањимо – рекао је високи центар црвено-белих који је потом додао:

Срећни смо што смо победили пред нашом публиком првака Европе. Много нам значи сваки навијач који нас је подржао у мечу против Макабија и захвалио бих се свима који су дошли у халу да нас подрже – истакао је Марјановић.

Учинак Марјановића у мечу против Макабија посебно добија на значају када се зна да је водио битке против покретљивог Тајуса и снажног Скорцијанитиса. Високи центар је прокоментарисао сада већ традиционално жестоке окршаје против снажног Софоа:

Скорцијанитис је много јак и тешко је против њега. Фантастично се креће с обзиром на своју конституцију, игра сјајно и имам само речи хвале за њега – рекао је Марјановић који је након једног од жустрих дуела са противничким центрима завршио на земљи, али како каже већих последица нема:

Мали бол је ту, врат, леђа, лакат… све генерално, али чим сам могао да наставим није ништа страшно – кроз смех је закључио Бобан Марјановић.

Претходни текстЏенкинс: Време је било за овакву ноћ
Следећи текстКарте за Металац од петка у продаји