Карте за Металац од петка у продаји

45

Кошаркаши Црвене звезде Телеком на маестралан начин одиграли су меч деветог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге против Макабија. Црвено-бели су фантастичном игром савладали актуелног првака Европе резултатом 89:76 и разгалили срца свих Звездаша који су само дан раније прославили 70. рођендан вољеног клуба.

Управо тај тријумф над прошлогодишњим освајачем Евролиге и Поносом Израела требало би да буде најбоља позивница за све навијаче за наредни меч који изабранике тренера Дејана Радоњића очекује у недељу од 19 сати. Звезда ће у 24. колу АБА лиге у Пиониру угостити Металац са жељом да настави низ непобедивости на домаћем терену у лигашком делу регионалног такмичења који траје још од 3. новембра 2012. године.

Улазнице за меч са Металцем су у продаји од петка (6. март)  на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, Дом омладина, ТЦ Ушће, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије). Такође, карте се могу купити на дан утакмице и на билетарници Пионира од 14 сати па све до почетка меча.

Цене улазница су непромењене. Карте за трибине коштају 300, а за партер 500 динара. За плаву и белу ложу је неопходно издвојити 700, а за ложу 900 динара. Цена карте за почасна места тик уз терен (court seat) је 5.000 динара.

Позивамо навијаче да дођу у Пионир и својом бројношћу награде Звездине кошаркаше за беспоштедну борбу и тријумф над Макабијем и уз подршку са трибина помогну екипи да забележи још један тријумф у регионалном такмичењу. Такође, посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији начин финансијски може помоћи клубу да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Претходни текстМарјановић: Похвале за Марка Тејића
Следећи текстЛалатовић и Лазић пред Војводину