Радоњић: Скупо смо платили сопствене грешке

28

Црвена звезда поражена је од Реала у Мадриду (85:61). Црвено-бели су се држали до половине треће деонице, али онда јепресудило искуство и квалитет Реала. Утиске са гостовања у Мадриду сумирао је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић:

Играли смо дообро у првом полувремену, чак смо успели да стекнемо и вођство. Али, од тог тренутка скупо смо платили сопствене грешке и дозволили смо Реалу да направи преокрет и сткне вођство. А кад екипа као што је Реал стекне осетнију предност веома је тешко вратити се у меч – почео је причу Радоњић и потом додао:

Евидентно је да је Реал у значајној мери унапредио своју игру у односу на наш први овосезонски меч у Београду. И током јануара су играли јако добро, али сада су још бољи. Још су уигранији и сигурно су један од најозбиљнијих претендената за пласман на Фајнал-фор, чак и за освајање Евролиге – закључио је Радоњић.

Најбољи појединац у редовима црвено-белих свакако је био Бобан Марјановић који је у дуелу са Реалом сакупио укупно 35 индексних поена и био најкориснији играч меча. Звездин центар је по завршетку утакмице констатовао:

Добро смо почели меч, али смо од самог старта имали велики број изгубљених лопти. Током целог меча имали смо проблема са великим бројем изгубљених лопти што је Реалу омогућило да игра веома брзо. Сувише рано смо испутили стечену предност и од момента када су Мадриђани преузели вођство нису га испуштали до краја утакмице. Чињеница је да смо играли слабо у одбрани и да смо направили пуно грешака у нападу што представља кључне разлоге нашег пораза – рекао је Марјановић.

Претходни текстЗвезда поражена у Мадриду
Следећи текстЦрвено-бели без права на кикс у Шапцу