Наташа специјални гост „Sport Conference 2015“

60

Другу годину за редом КК Црвена звезда Телеком ће током трајања „Adidas Next Generation“ тунрира – Марко Ивковић организовати спортски форум под називом „SPORT CONFERENCE 2015“. Предавања ће бити одржана на Факултету за спорт Универзитета Унион „Никола Тесла“ (Ђорђа Станојевића 14/III, Београд) у петак 27. фебруара од 14 до 17 сати.

Специјализована спортска конференција окупиће неке од најистакнутијих лидера у спортском пословању који ће презентовати своја искуства, најчешће проблеме са којима се суочавају и како их решавају. Учесници конференције биће студент Универзитета Унион и студент ФОН-а који ће имати прилику да науче нешто ново од одличних предавача, који су већ дуго у спортском менаџменту.

Првобитни циљ спортског форума „SPORT CONFERENCE 2015“ је повезивање и окупљање великог броја људи који деле заједнички интерес и љубав према спорту. Конференција је усмерена на стварање интеракције између свих оних пословних области које су директно и индиректно укључене у спорт. Спортска Конференција 2015 својим посетиоцима ће понудити едукативне и занимљиве панеле намењене пре свега студентима који су заинтересовани за ове области, интересантне расправе и прилику да упознају спортске менџере, начин функционисања спортских организација и њихову повезаност са бизнисом и медијима.

Током трочасовног предавања говориће се о веома интересантним темама: спорт и дипломатија, спорт као индустрија и спорт и бизнис. Међу предавачима ће бити Зоран Аврамовић, директор маркетинга СД Црвена звезда, професор Фрањо Фратрић (Унион – Факултет за спорт), Доц. др Игор Радошевић (Унион – Факултет за спорт), Игор Стоименов (ТВ Б92), Никола Чавић (Нордеус), Проф. др Бранко Бошковић (Унион – Факултет за спорт), Доц. др Јован Марковић (Унион – Факултет за спорт). Треба истаћи да ће специјални гост предавач бити кошаркашица Наташа Ковачевић.

Претходни текстЛукић: У Лазаревац по победу
Следећи текстКарте за Јагодину и на Маракани