Са вечитим ривалом у борби за финале

28

Кошаркаши Црвене звезде Телеком рутински су обавили посао у четвртфиналу Купа Србије. Победом над домаћином завршног турнира у Нишу, Константином (81:65) пласирали су се у полуфинале:

Добра утакмица, озбиљно смо схватили тим Констатина, одрадили смо оно што смо се догорвили и сада смо фокусрани на меч против Партизана – кратко је после меча прокоментарисао Немања Дангубић који се после неколико мечева паусе вратио у тим.

Црвено-беле у полуфиналу националног Купа очекује дуел са вечитим ривалом – Партизаном:

Партизан је тим који има десет победа за редом. У 2015. години немају пораз. Реч је о тиму који има искуство, то су играчи који су играли у тимовима где се много тога освајало. Реч је о систему који дуго функционише и донео је доста трофеја. Свесни смо квалитета и искуства ривала, али желимо да наметемо наше квалитет и да дођемо до финала – јасан је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

На питање да прокометрише меч који је Партизан играо у четврфиналу Купа тренер црвено-белих се вратио на причу која га највише оптрећује последњих дана,

Пре свега били смо окупирани проблематиком Јовића и Дангубића, а нажалост и Лазића, за кога се надамо да ће играти у суботу. Оно што смо прижељкивали то смо и урадилли. Изборили смо полуфинале и то против највећег ривала. Покушавали смо да се спремимо што је могуће квалитатније за Куп и поред проблема. И меч протв Констатина смо користили да бисмо били најспремнији управо за меч против Партизана.

Отежавајућа околност за црвено-беле је чињеница да до утакмице са Партизаном има мање од 24 часа:

Не посматрамо то као проблем. Изаћићемо на паркет дворане Чаир и играти најбоље што можемо – јасан је стратег Звезде.

Претходни текстЗвезда лако до полуфинала Купа
Следећи текстЛалатовић и Рајковић пред Раднички (Ниш)