Звезда у недељу поново у Пиониру

27

Кошаркаши Црвене звезде Телеком после фантастичне партије и велике победе над Албом настављају сезону у убитачном ритму. Црвено-бели већ у недељу 1. фебруара играју утакмицу 20. кола АБА лиге у којој ће од 19 сати у Пиониру дочекати Солнок.

Црвена звезда је у минулом дуелу са Берлинцима имала фантастичну подршку са трибина. Цела хала је изнова и изнова певала само једну песму – СЕВЕР ЦЕЛИ САДА СЕ ВЕСЕЛИ… Атмосфера је била за памћење, све је проеткло без и најмањег инцидента, а у гротлу Пионира сагорели су Берлинци па је Звезда на крилима сјајне подршке стигла до првенца у Топ 16 фази Евролиге.

Изабраници тренера Дејана Радоњића желе да наставе победнички низ у регионалном такмичењу и сачувају епитет једине непоражене екипе у АБА лиги и зато позивамо навијаче да у што већем броју дођу у Пионир и својом енергијом са трибина помогну Звезди да оствари свој циљ.

Улазнице за овај меч биће у продаји од суботе на пословницама Евентима, а на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на билетарници дворане Пионир од 15 сати па све до почетка меча и то по непромењеним ценама. Карте за трибине коштају 300 динара, док је цена улазница за партер 500 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 700, а за ложу 900 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен (court seat) коштају 5.000 динара.

Још једном користимо прилику да позовемо навијаче да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке јер ће велика подршка са трибина сигурно бити додатни мотив да кошаркаши Црвене звезде пруже још једну добру партију. Такође, посебно наглашавамо да куповина улазнице представља најдиректнију могућу финансијску помоћ клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Претходни текстКецман: Нема опуштања
Следећи текстПобеда Звезде у Великој Плани