Лазићев јубилеј

35

Момак са најдужим стажом у Црвеној звезди у мечу 15. кола са Цибоном прославио је завидан јубилеј. Бранко Лазић црвено-бели дрес носи још од сезоне 2011/2012, а меч против загребачких Вукова био му је 200. у екипи са Малог Келемгдана.

Пред почерак утакмице, Лазић је од стране навијача добио симболичан поклон, а све то као да је додатно мотивисало борбеног бека који је пружио још једну изванредну партију. Поново је Лазић приказао велику агресивност у одбрани, по ко зна који пут испољио велику борбеност и пожртвованост, а за све то, као и за све оно што је дао Звезди до сада, Лазић је добио овације препуног гледалишта. Навијачи су му скандирали име и презиме што је свакако био додатни поклон за јубиларну 200. утакмицу у Звездином дресу.

На мечу са Цибоном гости КК Црвена звезда Телеком су били штићеници дома за незбринуту децу „Дринка Павловић“ који су тако узвратили посету црвено-белима пошто су им пре неколико дана Звездини јуниори однели Новогодишње пакетиће. Такође, на овој утакмици Звезда је угостила и ученике другог разреда ОШ Уједињене нације, који су у полувремену имали свој занимљив музички перформанс, као и младе кошаркаше из Бијељине, Македоније, словеначког Копера.

Претходни текстАмбијент у Пиониру је Радоњићев најјачи утисак
Следећи текстУлазнице за Реал од понедељка у продаји