Амбијент у Пиониру је Радоњићев најјачи утисак

20

Црвено-бели су на најлепши могући начин завршили 2014. годину. Изабраници тренера Дејана Радоњића пред више од 4000 гледалаца у дворани Пионир и празничној атмосфери савладали су екипу загребачке Цибоне, резултатом 80:64 и тако задржали епитет непобедивости после петнаест одиграних кола на Јадрану.

На конференцији за медије, видно задовољан присутним новинарима најпре се обратио капитен Црвене звезде Телеком Лука Митровић:

С обзиром да је ово био последњи меч у 2014. години, хтели смо да га завршимо победом и да наставимо тријумфални низ у АБА лиги. На другој страни имали смо противника који игра све боље и боље и који је на почетку сезоне био у лошијој форми, али су сада постали кандидат за плеј-оф. Мислим да смо одиграли солидан меч, контролисали смо игру током свих 40 минута и на крају заслужено славили. Пожелео бих вам срећну 2015. годину и да наставимо овако како смо завршили ову 2014. – са осмехом је поручио Митровић.

И тренер Дејан Радоњић био је задовољан због тријумфалног финиша 2014. године:

Завршили смо годину победом, то смо и хтели. Наравно, знали смо да ће Цибона доћи овамо да одигра добар меч. Мислим да ће они сигурно бити у горњем делу табеле на крају такмичења – рекао је млади стратег, а потом додао:

Амбијент у Пиониру вечерас је био прелеп. У пуној дворани наших навијача трудили смо се да савладамо Загрепчане и та атмосфера је генерално најлепши утисак вечери. Утакмица је протекла у моментима где смо ми лако стицали предност, али се Цибона ипак у неколико наврата враћала у меч. Међутим, неизвесност у последњој четвртини није била толико присутна и заслужено смо славили и освојили нове бодове. Сада нам предстоји да се адекватно припремимо за дуел са Реал Мадридом у оквиру Топ 16 фазе Евролиге, 2. јануара – закључио је Радоњић.

Претходни текстЗвезда тријумфално завршила 2014. годину
Следећи текстЛазићев јубилеј