Човић: Припремамо оргнанизационо преуређење

34

Звездин Новогодишњи коктел о овог пута донео је занимљив и необичан програм. У препуној сали 5 биоскопа „Cinaplexx“ приказан је веома атрактиван филм у коме је направљена ретроспектива свега оног што је Звезда остварила у години за нама. Промовисан је и нови календар, уручене су захвалнице спонзорима и донаторима клуба, а потом се окупљенима и бројним новинарима на крају се обратио и председник КК Црвена звезда Небојша Човић.

Изузетно велику захвалност дугујемо донаторима и спонзорима, као и свим људима који су са нама провели време од 12. августа 2011. године када смо започели амбициозан, необичан и надам се успешан пројекат са Црвеном звездом. Мислим да није лоше да се присетимо, када гледамо уз добро расположење овако добре филмове, свега шта смо постигли након онога што смо преживели и са каквим отпорима смо се борили. Мислим да је тренер Радоњић јасно рекао какве су нам амбиције у будућности. Следи нам већ у суботу меч са Цибоном, а онда 2. јануара ”лакши” меч са Реалом и тако све лакши и лакши мечеви како време буде одмицало – рекао је иронично Небојша Човић што је у Цинаплеxx-овој биоскопској хали изазвало смех, а потом наставио:

Очекујем да оставаримо што је могуће веће успехе у наредној години. За сада је све веома добро, могло је мало лошије, а и мало боље. Ма какви буду резултати будите уверени да смо опет утрошили велики рад и енергију, а реч је о малом броју људи који напорно ради. Видели сте и наше пријатеље и спонзоре који су у овим тешким временима пуно помогли да остваримо све што смо до сада урадили – кратко је засао Човић И потом наставио:

Радимо на одређеним организационим преуређењима у клубу. Један од њих је и приступ приватизацији и промени власничке организације. Без обзира на управе које ће долазити и одлазити желимо да КК Црвена звезда постане систем који ће у наредним годинама бити одржив и што је најважније да буде у могућности да прати веома висок стандард који прописује Евролига. Интензивно радимо на томе и хоћемо да на неки начин у овој земљи будемо пилот пројекат, на неки начин перјаница и мислим да ћемо у наредним месецима успети у томе. У потпуности делимо све оно што је добро и лоше у овој земљи. Мислим да имамо велику посвећеност у клубу и верујем да ћемо то задржати.

У празничним жељама први човек црвено-белих био је веома јасан:

Желим свима пуно среће, здравља и успеха у наредној години. Наравно и нашој екипи, пре свега здравља, али и упорности и рада. Нека нам 2015. година буде још срећнија и успешнија – закључио је председник КК Црвена звезда Небојша Човић.

Претходни текстЗвездина 2014. година као на филму
Следећи текстАлександар Околић најбољи одбојкаш децембра