Хајде да не правимо проблем тамо где га нема

38

Поводом све учесталијих спекулација у медијима да ће се утакмица између Црвене звезде Телеком и Галатасараја играти без присуства публике, први човек црвено-белих Небојша Човић демантовао је такве тврдње. Председник КК Црвена звезда је истакао да нема било каквог основа нити разлога да се меч против Галатасараја у трећем колу Е групе Евролиге игра пред празним трибинама и апеловао на медије да се не прави проблем тамо где га нема.

Казну дисциплинског судије Евролиге којом смо неправедно санкционисани смо одрадили у утакмици против Лаборал Куће. Против екипе из Виторије смо у Пиониру играли без навијача и за нас је то завршена прича – каже Човић и додаје:

Од стране челника Евролиге нисмо имали никаквих најава нити било какавих назнака да би утакмица против Галатасараја могла да се изгра без публике, а са њима смо у редовном контакту. Из тог разлога сматрам да се ради о класичној манипулацији – наглашава Човић.

Председник црвено-белих је посебно истакао да нема никаквих сумњи да је Звезда способна да организује тај меч и уз помоћ свих надлежних служби обезбеди да све протекне у најбољем могућем реду:

Црвена звезда је апсолутно у стању да у мечу против Галатасараја, као и до сада, буде беспрекоран домаћин. Спремни смо да организујемо ту утакмицу и то ћемо доказати. Заиста нема разлога да Галатасарај не дочекамо пред нашим навијачима. Али, ако се неко одлучи да поново затвори капије дворане и не дозволи приступ публици на том мечу, најмање што можемо да очекујемо је да нам из Евролиге уплате суму од 120.000 евра колико износи приход клуба када се распродају све улазнице. Јер, за толико бисмо у том случају били ускраћени. Ипак, уверен сам да се то неће десити, јер из Евролиге за теко нешто нисмо добили било какве назнаке  – закључио је Човић.

Претходни текстРадно време „Shop“-ова током празника
Следећи текстОдбојкаши победом желе да заокруже успешну годину