Одбојкаши победом желе да заокруже успешну годину

21

Одбојкаше Црвене звезде у петак, 26. децембра очекује реванш меч четвртфинала Купа Србије против Ђердапа у „Шумицама“.

Први меч у Кладову црвено-бели су решили у своју корист са максималних 3:0, по сетовима 25:19, 25:15 и 25:21, после 66 минута игре.

У осмини финала Звезда је савладала одбојкаше Јединства из Стар Пазове са 0:3, по сетовима 18:25, 12:25, 18:25. Са друге стране Ђердап је међу осам најбољих у Купу Србије стигао преко Ужица које је савладао са 0:3 (8:25, 14:25, 18:25).

Наи одбојкаши се налазе у сјајној форми. Имају осам везаних тријумфа у Винер Штетише лиги, а догурали су и до осмине финала Купа изазивача где се састају са мађарским Фино Капошваром.

Одбојкаши Ђердапа у првенству играју променљиво. После лошег почетка сезоне Ђердап је успео да оствари три победе и тако побегне са зачеља табеле.

Црвена звезда брани трофеј Купа Србије освојен у фебруару ове године у Краљеву када је у финалу савладала Рибницу са 0:3 (21:25, 24:26,19:25).

Реванш утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Кладова на програму је у петак, 26. децембра од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице за овај дуел ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ђорђе Стевановић и Владимир Цветковић.

По пропозицијама такмичења у Купу Србије, у случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале ће изборити екипа која има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан, пласман на Финални турнир ће изборити екипа која има бољи поен количник (појединачно за сваку утакмицу). У случају да је и поен количник идентичан о пласману у полуфинале ће одлучити “златни сет”.

Претходни текстХајде да не правимо проблем тамо где га нема
Следећи текстКупите карту за Цибону, поздравите рекордере