Пораз Звезде у полуфиналу Купа

43

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у полуфиналу Купа Србије. На базену у Бечеју од црвено-белих бољи је био Раднички, који је славио резултатом 10:6.

Пулени Дејана Савића су одлично отворили утакмицу и после прве деонице су водили са 3:1. Крагујевчани су, међутим, до краја првог полувремена дошли до изједначења, а онда у наставку постигли још два гола и повели са 5:3. После треће деонице било је 7:4 за Раднички, а на почетку одлучујуће, четврте четвртине, црвено-бели су преко Страхиње Рашовића пришли на 7:5. Раднички је узвратио серијом 3:0 и питање победника је било решено. Наши ватерполисту су до краја меча само смањили на 10:6 и Раднички се пласирао у финале Купа Србије.

Финале се игра у понедељак од 20 часова, а за трофеј ће се борити Раднички и Партизан Рајфајзен, који је у првом полуфиналу био бољи од Војводине.

Црвена звезда – Раднички 6:10 (3:1, 0:2, 1:4, 2:3)

БЕЧЕЈ – Базен: „Ђорђе Предин Баџа“. Судије: Стефановић (Београд) и Станојевић (Јагодина).

Играч више: Црвена звезда 11 (3), Раднички 10 (4). Петерци: Раднички 2 (2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С.Рашовић 2, Драшовић, Танкосић, Томашевић, Ешкерт, Бијелић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 2, Димитријевић, Рацков 1, Обрадовић, Драксимовић, Јовић. Тренер: Савић

РАДНИЧКИ: Радић, Трајковић, Поповић 1, Марковић, Миличић, Врлић 1, Ћирић 1, Басара 1, Вуксановић, Дедовић 1, Ћук 2, Петковић 2, Живојиновић, Тохољ 1. Тренер: Стевановић.

Претходни текстЗвезда трећи пут у сезони боља од Рибнице
Следећи текстЗвезда убедљива у Кикинди