Звезда трећи пут у сезони боља од Рибнице

21

Црвена звезда је оправдала улогу фаворита против Рибнице, до победе је дошла за нешто више од сат времена, па је на тај начин наставила трку са Партизаном, који је остао на лидерској позицији због победе више.


 
У сва три сета црвено-бели су лако правили разлику. Одмах на старту су повели са 8:3, а потом су лако одржали предност – 25:20. Још убедљиви су били у наредна два сета, кад је Рибница стигла да освоји 17, односно 19 поена.
 
Још један сјајан меч одиграо је Александар Околић, који је нанизао 14 поена, од чега чак осам из блока, па је остао први на листи најбољих блокера Супер лиге. Кобиљски је комбиновао остатак тима, што му је кретање резултата дозволило.
 
Наредне недеље на програму су утакмице четвртфинала Купа Србије, а Црвена звезда ће снаге одмерити са Ђердапом.

Црвена звезда – Рибница 3:0 (25:20, 25:17, 25:19)
Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 60. Судије: Ивана Марковић и Горан Градински. Трајање меча: 65 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 14, Јевтић (либеро), Стефановић 1, Стоиловић 2, Копривица 8, Милутиновић 5, Нејић, Мартиновић 3, Кецман 8, Павловић, Благојевић 16, Буцуљевић 1. Тренер: Драган Кобиљски.
РИБНИЦА: Шкундрић (либеро), Павловић, Окошановић 13, Сеизовић, Адамовић 4, Мочић, Вилимановић, Ћосић 7, Миловановић 5, Зекавица 2, Драпшин 7. Тренер: Бошко Мачужић.

Претходни текстПредлог Београду: Улица „Миљан Миљанић“
Следећи текстПораз Звезде у полуфиналу Купа