Одржан састанак са секцијом ветерана

26

У уторак, 16. децембра, одржан је састанак ветерана нашег клуба са председником Црвене звезде, Светозаром Мијаиловићем, и генералним секретаром, Звезданом Терзићем.

У име ветерана Црвене звезде, говорили су Владица Поповић, Владимир Петровић Пижон, Ратомир Дујковић, Милош Шестић, Станислав Караси, Саша Марковић, Томислав Милићевић, Ратко Пиљак, Мита Стојановић и Иван Трутин. Ветерани су на састанку изнели запажања везана за функционисање клуба у претходном периоду, нагласивши да су у појединим ситуацијама били и обманути. Ветерани клуба су посебно инсистирали на томе да се утврди одговорност за стање у којем се ФК Црвена звезда тренутно налази, свесни да проблеми у клубу нису настали јуче, већ да трају дуги низ година.

Секција ветерана ће наредних дана имати састанак са представницима навијача ФК Црвена звезда, како би разговарали о целокупној ситуацији у клубу, и како би изнели ставове око даљих корака које би ФК Црвена звезда требало да предузме.

Такође, ветерани ће на Скупштини поново покренути иницијативу о промени имена стадиона Црвене звезде, како би највећи спортски објекат у земљи понео име фудбалске легенде и прве Звездине звезде, Рајка Митића.

Претходни текстКовачевић: Пружићемо јачи отпор
Следећи текстНека се за Лаборал тражи карта више (ВИДЕО)