Нека се за Лаборал тражи карта више (ВИДЕО)

47

Иако ће се меч последњег кола Д групе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Лаборал Куће играти пред празним трибинама, без присуства публике, руководство црвено-белих ипак је одлучило да у продају пусти симболичне улазнице за ову утакмицу. На овакву одлуку Црвена звезда се одлучила после неправедне казне дисциплинског судије Евролиге којом је, осим играњем пред празним трибинама, Звезда санкционисана и новчано у износу од чак 50.000 евра.

Улазнице су у уторак ујутру пуштене у продају на свим пословницама Евентима по цени од 300 динара, а средства прикупљена овом акцијом биће искоришћења за плаћање неправедне казне дисциплинског судије Евролиге. У промоцију ове акције укључили су се и сви првотимци Црвене звезде Телеком који су у кратком, али атрактивном видео споту послали јасну поруку: „Нека се за Лаборал тражи карта више. Купи карту, пошаљи слику, буди са нама. Твоја слика ће бити на столици Пионира. Петак, 19 децембар у 19 часова, јер само са вама смо прави тим. Подржи нас, суппорт ус…

Овај занимљив видео у коме учествују Маркус Вилијамс, Никола Ребић, Немања Дангубић, Лука Митровић, Бранко Лазић, Јака Блажич, Никола Калинић, Бобан Марјановић, Марко Тејић, Чарлс Џеникнс, Стефан Јовић и Маик Цирбес можете погледати ОВДЕ, а ми вас позивамо да следите поруку Звездиних кошаркаша и куповином симболичних улазница узмете учешће у овој акцији и помогнете Црвеној звезди.

Такође, подсећамо вас да слањем ваших фотографија у што већој резолуцији (шира страна фотографије 2000 пиксела, квалитет слике 10) на адресу  budisanama@kkcrvenazvezda.rs учинићете да у мечу против Лаборал Куће ниједна столица у дворани Пионир не буде празна. Ваше фотографије биће постављене на седиштима у београдском храму кошарке, па иако ће се меч играти без присуства публике, Звезда неће бити сама. На овај симболичан начин њени навијачи ће бити са њом. Придружите се акцији и покажите верност вољеном клубу.

 

Претходни текстОдржан састанак са секцијом ветерана
Следећи текстЦрвено-бели у осмини финала Купа Изазивача