Марко Ивковић – заувек са нама

52

Уочи почетка утакмице минутом ћутања одата је почаст трагично преминулом навијчу Црвене звезде Марку Ивковићу. Чинило се да је на 60 секунди стало све, а мук у хали је пробудио много емоција и послао праву поруку – иако Марков живот ништа не може да надокнади тако нешто не сме никада да се понови.

Навијачи су одабрали да у част Марка Ивковића не навијају на утакмици против Нептунаса, а 25 минута након почетка, прецизније од 19 часова и 25 минута са трибина се зачуло громогласно скандирање: “Ивковић Марко, Ивковић Марко“, симболика се састоји у томе да је Марко Ивковић убијен са само 25 година…

Трибине Комбанк арене су поново одјекивале тачно на половини трећег периода, односно у 25. минуту утакмице што је била додатна симболика. Тада се са трибина Комбанк арене зачуло скандирање: “Заувек са нама“ и “Један је од нас“. Пред сам крај меча публика на трибинама је постала једногласни хор, а зачула се песма ‘’ Добро знај да увек ту сам ја…’’.

На терену црвено-бели кошаркаши су забележили изузетно вредан тријумф. Још једну победу за клуб, за грб, за своје навијаче и Марка Ивковића који је заувек један од нас.

Претходни текстПечник: Треба нам и мало среће, заслужићемо је!
Следећи текстЗвезда убедљиво савладала Нептунас