Радоњић: Победу посвећујемо Марку Ивковићу

25

И после деветог кола АБА лиге Црвена звезда Телеком има стопроцентан учинак у регионалном такмичењу. Црвено-бели су после веома узбудљиве завршнице славили у дербију против Цедевите резултатом 88:87.

Звезда је конторлисала игру и резултат током већг дела другог полувремена, али се ипак ушло у неизвесну завршницу. Ипак, када је било најпотребније Јака Блажич је био смирен и прецизан са линије слободних бацања па је Звезда заслужено славила:

Ову победу посвећујемо нашем Марку – почео је причу на конференцији после меча тренер Дејан Радоњић.

–  Дошли смо из Истанбула после доста тешког меча са два продужетака, али и догађаја који нас је све изузетно погодио. То нам је одвукло сву пажњу, једноставно нисмо могли да се концентришемо на меч у мери у којој је то потребно. Покушали смо да се спремимо најбоље што је могуће, с обзиром на ситуацију. Самим тим, очекивао сам осцилације и покушао да их смањим на најмању могућу меру. Била је присутна и нервоза. На крају смо славили, дошли до бодова, али и даље све је то… – остао је недоречен Радоњић, што је уз његов израз лица јасно говорило како се осећа.

И борбени бек Бранко Лазић није могао да остане без коментара на трагичан догај у Истанбулу:

Пре свега желим да изјавим саучешће породици трагично преминулог Марка Ивковића. Јако ми је жао што се то догодило. Ову победу посвећујемо њему, његовој породици и пријатељима – поручио је Лазић и потом се кратко осврнуо на дешавања на терену:

Било је тешко и неизвесно до краја. У првом делу смо имали мање-више контролу дешавања на паркету, иако смо правили доста грешака. Ипак, на крају смо успели да исконтролишемо резултат и да утакмицу решимо у нашу корист – закључио је Лазић.

Претходни текстБлажич донео тријумф са пенала
Следећи текстИ Евролига минутом ћутања одаје почаст Марку