Звезда због упаљача кажњена 4.000 евра

42

Дисциплински судија Евролиге новчано је казнио Црвену звезду Телеком због убацивања тврдих предмета на терен на утакмици са Олимпијакосом. Наиме, током последње чевртине на терен је убачено неколико упаљача, а главни судија меча погођен је кутијом цигарета у којој је било неколико новчића. Због свега овог Црвена звезда Телеком принуђена је да у касу Евролиге уплати 4.000 евра.

Као и у неколико наврата прошле сезоне, и на утакмици против Олимпијакоса неодговорни појединци су својим неспортским понашањем покварили фантастичну атмосферу и величанствен амбијент, а због свега тога поново испашта Црвена звезда. Дисциплински судија Евролиге, образлажући своју одлуку подсетио је на све инциденте који су се дешавали прошле сезоне због којих је Звезда платила казну од чак 23.000 евра и најавио је да ће сваки сличан инцидент у будућности бити још оштрије санкционисан.

Надамо се да ће неодговорни појединци убудуће озбиљно схватити бројне апеле и позиве на фер и спортско навијање и да ће се суздржати од непримерених реакција које очигледно наносе огромну штету Црвеној звезди.

Претходни текстЗвезда дочекује Колубару
Следећи текстМијаиловић: Дејан је вечни капитен Звезде