Мијаиловић: Дејан је вечни капитен Звезде

47

Припреме за пријатељски сусрет између Црвене звезде и Удинезеа полако се приводе крају. Ускоро ће све бити спремно за почетак још једног великог фудбалског догађаја.

Наравно, поред самог дуела Црвене звезде и Удинезеа, у центру пажње је и опроштај Дејана Станковића од дреса нашег клуба. Капитен Црвене звезде, Никола Мијаиловић, нема дилему око тога на чијој ће се руци наћи капитенска трака.
Биће ми част да капитенску траку предам Дејану Станковићу. Он је један од оних играча, а хвала Богу, у Црвеној звезди их има много, који заслужују да вечно носе капитенску траку. Дејан Станковић је оставио велики траг како у Црвеној звезди, тако и у свим другим клубовима у којима је наступао. Освојио је много трофеја у каријери, и велико је име српског, али и светског фудбала. Драго ми је што су се Црвена звезда и он договорили да своју последњу утакмицу у каријери одигра баш на Маракани, пред нашим навијачима. То је догађај који се не сме пропустити, и ја сам уверен да ће трибине бити пуне – сигуран је Мијаиловић.
На меч против Удинезеа, Мијаиловић гледа из такмичарског угла.
Нећемо се опуштати само зато што је у питању пријатељска утакмица. Напротив, искуство које екипа може стећи након овакве утакмице је велико, посебно јер се ради о веома квалитетном противнику. Дужни смо да пред нашим навијачима покажемо квалитет, и да одиграмо лепу утакмицу. Зато, још једном позивам навијаче да у суботу дођу на Маракану и да буду уз Дејана и Црвену звезду – рекао је Мијаилоивћ.

Претходни текстЗвезда због упаљача кажњена 4.000 евра
Следећи текстКарте за Крку од петка у продаји