Почиње продаја мајица КК Црвена звезда

96

Потражња за артиклима КК Црвена звезда најразличитије врсте била је огромна. Клуб је чврсто решио да удовољи жељама навијача и од утакмице са Галатасарајем кренуће са продајом првих производа.

Наиме, у Звездином „FAN STORE“ на северној страни Комбанк арене на нивоу 200 моћи ће да се купе мајице са апликацијама КК Црвена звезда и то по врло приступачној цени од 990 динара. Ово ће бити први контигент мајица, а током сезоне асортиман робе са обележјима КК Црвена звезда биће још богатији. Такође, у четвртак че у продаји бити навијачки шалови и маске за мобилне телефоне.

Што се тиче мајица, у почетној понуди биће мајице са познатим навијачким слоганима попут: „Јака Блажич, јака Звезда“, затим и мајица са европским рекордом у броју гледалаца на једној кошаркашкој утакмици 24.232 уз поруку да нико Звездо нема то што имаш, као и специјална мајица за Евролигу…

Позивамо Вас да у четвртак дођете у Комбанк арену, подржите Звездине кошаркаше на старту Евролиге и као успомену на дуел са Галатасрајем купите мајицу са неком од апликација КК Црвена звезда.

Претходни текстКарте за дерби и на Маракани
Следећи текстОдбојкаши бране, а одбојкашице нападају Супер Куп