Сезонске карте у продаји до 13. октобра

38

Иако је првобитно продаја сезонских улазница КК Црвена звезда требало да буде окончана у петак 10. октобра, због велике потражње руководство црвено-белих је одлучило да продужи продају претплатних карата за још три дана.

Сви они који желе да резервишу своје место на утакмицама Звездиних кошаракаша биће тако у прилици да закључно са понедељком (13. октобар) купе своју сезонску карту и на тај начин директно помогну вољеном клубу.

Црвена звезда Телеком је ове сезоне направила праву револицију када су у питању годишње улазнице. Наиме, по први пут је омогућена куповина на три или шест месечних рата и то без камате. Такође, за све власнике годишњих карата из прошле сезоне обезбеђен је попуст од 1.000 динара, а треба истаћи и да су сезоснке улазнице знатно јефтиније у односу на прошлу годину (комплетан ценовник сезонских карата можете погледати ОВДЕ). Сезонска карта од ове такмичарске године није само пропусница за мечеве Звездиних кошаркаша већ много више од тога. Сезонска улазница КК Црвена звезда вам омогућује да остварите попуст од чак 20 одсто на све артикле који нису на акцији у продавницама „SPORT VISION“ и „RED STAR SHOP“. Такође, сви власници сезоснких карата учествују у Звездиној Тикет лиги, а они који буду најредовније долазили на утакмице црвено-белих кошаркаша очекују атрактивне награде (више информација погледајте ОВДЕ).

Огроман помак направљен је и у маркетиншком смислу у циљу што боље промоције. Сходно томе, прва четири купца сезонских карата награђена су Звездиним дресовима (видео можете погледати ОВДЕ), а током прве две недеље продаје власницима сезонских улазница омогућена је бесплатна посета музеју Црвена звезда.

По први пут у нашој земљи и кошаркаши су били максимално укључени у кампању. Да наше продајно место није било само обично продајно место доказ је и чињеница да су навијачи били у прилици да сезоснке карте купе директно од играча. Како су се Лука Митровић, Бобан Марјановић, Маик Цирбес и Маркус Вилијамс нашли у улози продаваца можете погледати ОВДЕ.

Такође, карте су одношене и на кућну адресу, а у улози курира били су Лука Митровић, Немања Дангубић, Чарлс Џенкинс и чирлидерсице Црвене звезде Телеком. Ова акција изазвала је бројне позитивне коментаре, а врло атрактиван видео можете погледати ОВДЕ.

Све ово урађено у жељи да се повећа посета на утакмицама Звездиних кошаркаша. Надамо се да ћете искористити указану прилику и да ћете у наредна три дана купити своју годишњу карту и да ћете током читаве сезоне пружати подршку КК Црвена звезда.

Претходни текстКалина и Јовке код Аце Стојановића
Следећи текстРадоњић: Олимпија је озбиљан противник