Калина и Јовке код Аце Стојановића

95

Првотимци Црвене звезде Телеком Стефан Јовић и Никола Калинић били су гости у емисији Национална класа која се емитује на РТС-у. Аутор и водитељ овог занимљивог серијала Александар Стојановић тандем црвено-белих кошаркаша је по обичају угостио у аутомобилу где је направио веома занимљив паралелни интервју.

Јовић и Калинић били су идентично одевени, у специјално дизајниране „CHAMPION“ мајице на којима је писало – КУПИ СВОЈУ СЕЗОНСКУ КАРТУ. На тај начин кошаркаши црвено-белих желели су још једном да пошаљу апел навијачима да резервишу своја места за утакмице Звезде и позову их да читавом тиму пруже преко потребну подршку у сезони у којој их очекује много изазова.

Једно од најзанимљивијих питања тицало се брачне понуде коју је путем интернета Николи Калинић упутила једна девојка:

То није ништа ново и мислим да је то сјајно – одговорио је у Калинићево име Стефан Јовић и открио да је у једном истраживању од свих играча у репрезентацији Калинић био најомиљеније међу женама због наглашених мужевних црта лица.

Он је просто Казанова – додао је Јовић.

Ацу Стојановића занимало је и ко више воли Звезду:

То се не пита – каже Калинић и додаје:

Нисам тако транспарентан навијач као Јовић, али сви који ме знају од малена могу да посведоче да смо мој отац, брат и ја велики Звездаши само о томе не пишем по твитеру – закључио је Калинић.

Новинар РТС-а је Јовића и Калинића довезао од Малог Калемегдана до дворане Пионир. Директно на тренинг. Током разговора било је још много занимљивих тема, а комплетан интервју можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстЗвезда ТВ: Црвена и бела боја понос је и нада моја
Следећи текстСезонске карте у продаји до 13. октобра