Почиње Триглав регионална лига, Звезда слободна

40

Утакмицом између Морнара и Југа данас ће почети Триглав регионална лига, у којој од ове сезоне учествују и српски клубови.

Ватерполисти Црвене звезде ће у 1. колу бити слободни, пошто је Опатија одустала од такмичења.

Подсећамо да у Регионалној лиги учествује седам клубова из Хрватске, четири из Србије, три из Црне Горе и један из Словеније, а да су тимови подељени у две групе.

У групи А су: Приморје ЕБ, Будва ХАВК Младост, ОВК ПОШК, Јадран СТ, АВК Браник, Раднички Кон Тики и Партизан Рајфајзен, док групу Б чине: Црвена звезда, Јадран Херцег Нови, Југ, Приморац, Медвешчак, Морнар и Војводина.

После лигашког дела по четири најбоље екипе из обе групе такмичење настављају у новој групи. Бодови и гол разлика се преносе, а сваки клуб ће одиграти осам мечева против четири екипе против којих није играо у првом делу такмичења.

Након завршетка ове фазе играће се фајнал-фор. Предност у организацији завршног турнира, који ће се одржати 25. и 26. априла, имаће најбоље пласирани тим.

Црвено-бели ће у среду од 20 часова и 15 минута дочекати екипу Морнара, а ту утакмицу у директном преносу емитоваће Арена спорт 1.

Претходни текстДангубић: Подршка навијача нам је много значила
Следећи текстЦрвено-беле освојиле друго место