Јовић, Лазић и Ребић на -110 степени

36

Део првотимаца и стручног штаба током боравка у Истанбулу имао је прилике да се увери у грандиозност новог Звездиног спонзора – комапније „ACIBADEM“. Бранко Лазић, Стефан Јовић, Никола Ребић и Ђорђе Каплановић заједно са тренером Дејаном Радоњићем физиотерапеутом Милорадом Ћирићем и кондиционим треенром Драганом Гачевићем, посетили су медицински центар „ACIBADEM“ који у свом комплексу поред модерно опремљене болнице поседује луксузан фитнес и спа центар.

Посебну атракцију у овом медицинском центру представља такозвана хладна соба у којој темепратура достиже -110 степени. Све то користи се за бржи и бољи опоравак играча услед великих напора и после повреда. Благодети оваквог медицинског третмана осетили су Бранко Лазић, Стефан Јовић и Никола Ребић. Како је све то изгледало можете погледати ОВДЕ, као и у галерији испод текста.

У видео материјалу креативног тима Црвене звезде Телеком можете видети занимљиве детаље из болнице „ACIBADEM“, као и из њиховог велелепног Универзитета.

Подсећамо вас да је „ACIBADEM“ водећа приватна компанија за пружање здравствене заштите у Турској где послује од 1991. године. Обезбеђује детаљну дијагностику и лечење како турским држављанима тако и међународним пацијентима користећи најсавременију технологију и инфарсруктуру. Пацијенти се лече у 16 општих болница са потпуном услугом и у 9 домова здравља и о њима воид бригу тим од 2000 лекара, 3900 медицинских сестара и 7500 чланова помоћног особља.

Претходни текстЛалатовић: Честитам мојим фудбалерима
Следећи текстКад Тео хвали Звезду