Лалатовић: Честитам мојим фудбалерима

25

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан победом својих фудбалера.

Он је истакао да га радује залагање које је екипа показала, и објаснио да се то вратило кроз резултат.

Задовољила ме је игра мојих играча, њихова жеља и хтење. Показали су карактер, два пута у пет дана су победили дбру екипу Борца, и то без примљеног гола, што су свакако одличне вести. Добро смо нападали простор иза њихових леђа, такође смо добро стајали на терену, и честитам фудбалерима на победи – рекао је Лалатовић, који је објаснио и нешто затворенију игру у последњих петнаестак минута утакмице.

– Како утакмица одмиче, јавља се проблем код пар играча који нису прошли припреме, и онда долази до осцилација. Ипак, тешко ће ко овде победити Борац, који је одлична екипа и којој желим све најбоље у наставку првенства. Драго ми је што смо прекинули неугодну традицију и славили – закључио је Лалатовић.

Дебитантским голом, Гаврић је свом тиму донео победу, и тај погодак је посветио својој породици.

Веома сам срећан због постигнутог гола. Нарочито због тога што је мој поготак одлучио меч. Мислим да смо одиграли добру утакмицу, створили још неколико прилика и да је свеукупно данас виђен добар меч. Није лако ниједну екипу победити два пута у пет дана, и знали смо да ако не уђемо максимално озбиљно и ангажовано у утакмицу, да нећемо освојити бодове. Ово је за мене био веома емотиван тренутак, видели сте да сам након што сам затресао мрежу скинуо дрес испод којег сам носио мајицу са ликом свог оца. Он нажалост није више међу нама, и гол посвећујем њему и целој мојој породици која ми је увек била највећа подршка – рекао је Гаврић после утакмице.
 
Дарко Лазовић је против свог некадашњег клуба пружио заиста одличну партију, али је на крају замењен из превентивних разлога.

Ово је једна од мојих најбољих утакмица ове сезоне, и рекао сам још раније да се надам да ћу из утакмице у утакмицу играти све боље. Пресрећан сам због своје данашње игре, против клуба у коме сам провео 10 година и доживео многе лепе тренутке. Осам утакмица нисмо примили гол, и надам се да ћемо и у наредном колу против Вождовца наставити низ. Ако наставимо вредно да тренирамо и подижемо форму, можемо да се надамо освајању титуле. Такође, Борцу желим све најбоље у наставку сезоне, и да остваре све зацртане циљеве – изјавио је Лазовић.

Претходни текстЦрвена звезда поново славила против Борца
Следећи текстЈовић, Лазић и Ребић на -110 степени