Разгледница из Истанбула – први део

41

Црвена звезда Телеком у веома лепом светлу се показала на старту Глорија купа у Истанбулу. На првој утакмици турнира који је окупио сам крем европске кошарке, Звезда је пружила веома добру игру против фаворизованог ЦСКА. Црвено-бели су после доста узбуђења на крају поражени резултатом 77:72, али све навијаче Звезде свакако радује велика борбеност и залагање коју су приказали сви првотимци. Игра тима који са клупе предводи тренер Дејан Радоњић била је на звидном нивоу, посебно ако се у обзир узме податак да ће московски ЦСКА и ове сезоне бити један од главних претендената за пласман на Фајнал-фор Евролиге.

Креативни тим Црвене звезде Телеком је захваљујући новом спонзору „ACIBADEM“, отпутовао у Турску и са Глориа купа вам доноси ексклузивне снимке. Својеврсну разгледницу из Истанбула имаћете прилике да свакодневно гледате на нашем званичном yоутубе каналу (KKCZ TV ONLINE), а први део овог серијала можете погледати ОВДЕ.

Подсећамо да Црвена звезда у среду од 19 сати и 15 минута у другом колу Б групе Глориа купа игра против Фенербахче Улкера.

Претходни текстКалинић: Бићемо још бољи
Следећи текстЗвезда у осмини финала Купа Србије