Калинић и Јовић дебитују на Глорија Купу

38

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у Истанбул где ће од 23. до 26. септембра учествовати на веома јаком турниру – Глориа куп. О квалитету овог тунрнира најбоље говоре имена учесника, пошто ће осим црвено-белих играти још ЦСКА, Фенербахче Улкер, Анадолу Ефес, Олимпијакос и Уникаха.

Звезда је сврстана у Б групу заједно са Фенером и московским армејцима. Први меч на програму је у уторак, 23. септембра од 19 сати и 15 минута по нашем времену, а противник је ЦСКА. Дан касније, у истом термину, црвено-бели ће одмерити снаге са Фенербахче Улкером. У четвртак је слободан дан, а у петак се играју мечеви за пласман.

Навијачи Црвене звезде и сви љубитељи кошарке биће у прилици да уживо прате дешавања са овог турнира пошто је телевизија Спорт клуб обезбедила директне преносе свих утакмица.

Занимљиво је да ће на овом турниру у Звездином дресу дебитовати Никола Калинић и Стефан Јовић, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић за мечеве на Глорија купу рачуна још и на: Николу Ребића, Маркуса Вилијамса, Немању Дангубића, Јаку Блажича, Чарлса Џенкинса, Луку Митровића, Марка Тејића, Маика Цирбеса, Бобана Марјановића и Ђорђа Каплановића. Са екипом је пут Турске кренуо и Бранко Лазић који због повреде малог прста десне руке неће играти, али ће тренирати по специјалном програму.

Повратак експедиције црвено-белих заказан је за суботу, 27. септембар у поподневним часовима.

Претходни текстЦрвено-бели освојили 20 медаља на Првенству Србије
Следећи текстУспешан црвено-бели викенд у Ушћу