Успешан црвено-бели викенд у Ушћу

63

Акција „Ушће је цело црвено-бело“, коју је Црвена звезда покренула са циљем да промовише црвено-беле боје и подстакне Звездаше да се учлане у клуб, успешно је завршена.

У петак, суботу и недељу, многи симпатизери и навијачи Црвене звезде искористили су прилику да сами, или са својом породицом, посете Звездин штанд у Ушће шопинг центру, и друже се са фудбалерима, ветеранима, познатим личностима.

Све је било у знаку црвено-беле боје. Дечаци из омладинске школе нашег клуба разговарали су и упознавали се са људима који ће их за коју годину бодрити и на терену Маракане. Првотимци Вукашин Јовановић, Михаило Ристић, Никола Антић, Ненад Гаврић, Вукан Савићевић, Лука Јовић и Предраг Рајковић, привукли су много пажње нарочито код малишана, који нису желели да пропусте прилику да попричају и да се сликају са својим идолима.

Догађај су увеличали и глумци Александар Радојичић, Предраг Васић, Виктор Савић, односно ветерани клуба Милован Рајевац и Станислав Караси, који су лично учлањивали, односно сликали посетиоце.

Акција је привукла заиста велики број људи, па је главни хол шопинг центра често био тесан. Од понедељка, Црвена звезда је „богатија“ за 132 члана. Да је Црвена звезда клуб свих нас, могли су да се увере сви који су у претходна три дана осетили делић ове атмосфере.

Претходни текстКалинић и Јовић дебитују на Глорија Купу
Следећи текстКарте за утакмицу Купа Србије, против Борца