Пораз црвено-белих од Орадее

35

У 1. колу Меморијалног турнира „Николај Рујинши“, који се од петка до недеље одржава у Орадеи, ватерполисти Звезде изгубили су од домаћина резултатом 12:7.

Наш тим је у првој припремној утакмици играо без Дениса Шефика и Ивана Рацкова, који је пре неколико дана потписао за црвено-беле.

После велике борбе у првој четвртини, домаћа екипа је после два гола бившег играча Звезде, Марка Аврамовић, први пут дошла до два гола предности. Шампион Румуније је на полувремену водио 6:4, да би на почетку треће деонице Никола Ешкерт својим другим голом на мечу смањио на гол заостатка. Ипак, Орадеа је до краја четвртине постигла три гола и резултатски се „одлепила“.

По два гола за Звезду су постигли Виктор Рашовић, Никола Ешкерт и Александар Његован, док се једном у листу стрелаца уписао Димитрије Обрадовић. На другој страни најефикаснији је био Негреан са четири поготка.

Орадеа – Црвена звезда 12:7 (4:3, 2:1, 3:1, 3:2)

Црвена звезда: Драксимовић, Тановић, С. Рашовић, Колашинац, Танкосић, Томашевић, Ешкерт 2, Бјелић, В. Рашовић 2, Ранђеловић, Његован 2, Драшовић, Обрадовић 1.

Сутра од 17 часова и 15 минута по српском времену наши ватерполисти играју против Солнока, који је данас изгубио од ОСЦ-а 11:7.

Претходни текстДошао је Калина
Следећи текстМалишани тренирали са Јаком, Николом и Немањом