Радоњић задовољан првом провером

23

Кошаркаши Црвене звезде Телеком одиграли су прву пријатељску утакмицу у склопу припрема за наредну сезону. Противник црвено-белих био је румунски Асесофт. Међутим, пре би се могло рећи да је одмеравање снага са Асесофтом било више као тренинг него утакмица.

Семафор није укључиван, нисмо бројали поене нити водили запидсник. Ово је више био тренинг него утакмица. Румунски Асесофт је екипа са којом Звезда већ годинама уназад одиграва пријатељске мечеве у припремном периоду, па смо њихово присуство на Златибору и ове године желели да искористимо на најбољи могући начин. Овај тренинг меч нам је послужио да урадимо оно што смо планирали, а морам да истакнем да је у појединим тренуцима тренинг имао и такмичарских карактеристика – почео је причу тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић и потом додао:

Могу да будем задовољан како смо радили, иако смо на самом почетку остали без Бранка Лазића који је добио незгодан ударац. Такође, Вилијамс и Дангубић против Асесофта нису наступали, они су и даље у посебном режиму тренинга и очекујем да ће они током следеће недеље бити у тренажном процесу. Задовољан сам јер смо на адекватан начин успели смо да компензујемо одсуство великог броја играча, а са добрим радом наставићемо и следеће недеље када ће нам се прикључити Лука Митровић и Маик Цирбес – закључио је Радоњић.

Првотимци и стручни штаб црвено-белих са Златибора се враћају у петак, а са тренинзима у Београду ће наставити у дворани у Железнику.

Претходни текстЗвезди треће место на турниру “Блаце 2014“
Следећи текстЛалатовић и Гаврић: Лакше је уз пуне трибине