Успешна провера против Синђелића

37

Црвена звезда је била успешна у још једној контролној утакици.

Фудбалери Црвене звезде и овог понедељка су одиграли пријатељску утакмицу. Играчи који још увек нису стекли право наступа за наш клуб, односно играчи који су у утакмици против Јагодине забележили мању минутажу, одмерили су снаге са екипом Синђелића, и славили убедљивију победу нехо што је то био случај прошлог понедељка.
Није Црвена звезда успела да створи озбиљну шансу у већем делу првог полувремена, али након првог гола Деспотовића, који се нашао на правом месту након асистенције Планића, на терену је постојала само једна екипа. Прилику да се упише у стрелце имао је и Јовић, а по други пут је то учинио Деспотовић у финишу првог полувремена, и то након асистенције Аврамовског.
У другом полувремену, гости су заиграли нешто боље, и имали су одличну прилику на почетку другог периода, али се истакао Кахриман. Трећи гол за Црену звезду дело је Ристића, који је сјајним ударцем са дистанце погодио мрежу и поставио коначан резултат. До краја утакмице, гости су успели да погоде пречку, али не и да матирају Звездиног голмана.

Црвена звезда – Синђелић 3:0 (2:0)
Утакмица је играна на помоћном терену стадиона Црвене звезде. Гледалаца: 100. Судија: Јован Шегрт. Стрелци: Деспотовић у 31′ и 41′, Ристић у 68′.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, П. Ђорђевић, Планић, Мбођ, Антић, Гогић, Јовић, Аврамовски, Босанчић, Гаврић, Деспотовић. Играли су још: Јовановић, Караклајић, Ристић, Н. Ђорђевић, Тркуља, Грујић, Чикић, Митровић и Брајовић.
СИНЂЕЛИЋ: Бубоња, Миодраговић, Маловић, Пешић, Петрушић, Попадић, Стевановић, Мирковић (од 46. Рајић), Јововић, Калачевић, Исаковић. Играли су још: Живковић, Чермељ, Вукомановић, Пичшевић, Гемовић, Маринковић, Шакић, Митић, Теофанов, Рајић, Побулић, Малинић.

Претходни текстСезонске улазнице ускоро у продаји
Следећи текстДимитрије Обрадовић у Звезди