Сезонске улазнице ускоро у продаји

50

Сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком ускоро ће бити пуштене у продају. Звездини кошаркаши ће у сезони 2014/2015 играти на четири фронта па све симпатизере црвено-белих очекује много узбуђења под обручима.

Црвена звезда ће се такмичити у Евролиги, где ће бити једини представник Србије, у АБА лиги која ће имати измењен систем такмичења, Суперлиги Србије, а браниће и пехар освојен у Купу Радивоја Кораћа. Као што је познато сезонске улазнице КК Црвена звезда важиће за све утакмице које црвено-бели буду играли на свом терену у Евролиги (Еврокупу), АБА лиги и Супер лиги Србије. С обзиром да је Кошаркашки савез Србије организатор завршног турнира Купа Радивоја Кораћа, сезонске улазнице КК Црвена звезда за ове мечеве неће важити без обзира на то који град буде био домаћин.

Изабраници тренера Дејана Радоњића све утакмице у Евролиги као домаћини играће у Комбанк арени, а жребом је одређено да ће за противнике у првој фази имати Олимпијакос, Валенсију, Галатасарај, Лаборал Кућу и Нептунас. За пласман у Топ 16 фазу, чиме би се обезбедило још додатних седам мечева код куће, Звезда мора да освоји једно од прва четири места. У случају елиминицаије из Евролиге, неће се завршити њен европски пут, већ ће са такмичењем наставити у Еврокупу, што поново гарантује најмање три утакмице на домаћем терену. Подсећамо, прошле сезоне Звезда је стигла до полуфинала Еврокупа што значи да су власници годишњих карата могли да уживају у чак 11 утакмица на евросцени.

У АБА лиги учествоваће 14 тимова што значи да ће у дворани Пионир Звезда сигурно 13 пута бити домаћин. Напомињемо да у регионалном такмичењу Звезда на свом паркету није поражена још од 19. октобра 2012. године и дуела са Игокеом што представља низ од чак 24 узастопне победе. За разлику од претходних сезона у завршници АБА лиге играће се плеј-оф. Четири првопласирана тима пласираће се у доигравање, полуфинале ће се играти на две, а финале на три добијене утакмице. Уколико Звезда избори учешће у плеј-офу регионалног такмичења сезонске улазнице важиће и за ове мечеве.

Рачунајући и дуеле у Супер лиги Србије, Звезда ће одиграти најмање 28 (нису урачунате утакмице домаћег плеј-офа за које такође важе годишње карте), а максимум 45 утакмица наредне сезоне на свом терену што свакако представља велики мотив за куповину сезонске улазнице. Важна напомена је и следећи податак. Због чињенице да дерби мечеви са Партизаном носе епитет високог ризока и да за утакмице против црно-белих већ годинама уназад карата нема у слободној продаји, куповином сезонске улазнице резервисаћете своје место за дуеле са вечитим ривалом.

Цене годишњих карата биће ниже у односу на прошлу сезону. Такође, за све власнике пертплатних карата из прошле сезоне клуб је обезбедио одређене попусте, а за све купце биће омогућене и разне погодности око начина плаћања.

И, не само то. Годишња карта КК Црвена звезда Телеком за сезону 2014/2015 неће бити само пропосница за утакмице црвено-белих кошаркаша већ много више од тога. Сви власници сезонских карата КК Црвена звезда у предстојећој такмичарској години биће у прилици да остварују разне бенефите, освоје атрактивне награде и много тога још.

За дистрибуцију и продају сезонских улазница, као и претходних сезона, биће задужена компанија Евентим, а о свим детаљима (почетку продаје, ценама) бићете благовремено обавештавани путем званичног сајта и официјалних страница КК Црвена звезда Телеком на друштвеним мрежама.

Претходни текстАкција добровољног давања крви
Следећи текстУспешна провера против Синђелића