Калинић: Прелазак у Звезду је признање за мој рад

41

Репрезентативци Србије који се налазе на припремама на Копанику у уторак су имали слободан дан. Један од изабраника селектора Александра Ђорђевића осим због предаха од великих напора имао је и разлог више за задовољство. Наравно, у питању је Никола Калинић који је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Новопечени првотимац црвено-белих частио је своје репрезентативне другове због преласка у табор црвено-белих не кријући задовољство због реализације трансфера:

И званично сам нови члан Црвене звезде и то је сјајна вест за мене. Једва чекам да све крене пошто сам имао велику жељу да дођем у Звезду. То је за мене велика част али и признање за мој рад. Очекујем добру сезону за мене и за клуб. Верујем да ћемо имати конкурентан тим и да ће навијачи бити задобвољни – истакао је Калинић.

Знатижељу о новој средини Калинић је покушао да задовољи у разговору са староседеоцем у Звездином табору – Луком Митровићем:

Наравно да сам пуно причао са Луком Митровићем покушавајући да већ сада сазнам што више ствари, мада морам да признам да и сам знам доста тога јер сам прошле сезоне неколико пута играо против Звезде. Оно што такође добро знам је и какви су навијачи Црвене звезде. Ипак, оно што не могу ни да замислим је како изгледа играти уз такву подршку са трибина. Једва чекам то да доживим – поручио је Никола Калинић.

Претходни текстРебић и Тејићћ: Труд се исплатио
Следећи текстДва трофеја за црвено-беле у Барселони