Подршка тренерима, промене у руководству

48

Друга редовна седница Скупштине КК Црвена звезда одржана је у просторијама клуба на Малом Калемегдану. После вишечасовног заседања донето је неколико веома важних одлука, а констатоване су и персоналне промене у руководећим органима клуба.

Наиме, оставку на место председника Скупштине поднео је Бранислав Ђурђевић, као и члан Скупштине КК Црвена Звезда Дарко Остојић, а новоизабрани чланови су Иван Бекјарев и Урош Лазић. Такође, оставке су поднели и чланови Председништва: Андреј Вучић, Александар Јокић и Огњен Оливерић, а промена је било и у Управном одбору пошто су оставке поднели: Лука Петровић, Дарко Глишић, Предраг Мали и Иван Бошњак.

Током дискусије истакнута је велика захвалност доскорашњим члановима руководства клуба који су својим ангажовањем и великим радом дали много тога Црвеној звезди, уз надање да ће се добра сарадња која је у интересу КК Црвена звезда наставити и у будућности. Такође, чланови Скупштине једногласно су се сложили у оцени да је за Звезду неопходно да обезбеди континутиет у раду руководећих, али и стручних кадрова што је у тренутној ситуацији веома тешко јер су удари на чланове руководства веома жестоки са много страна.

Највиши орган КК Црвена звезда донео је и одлуку о усвајању финансијског извештаја КК Црвена звезда и предузећа Фор Ред за 2013. годину, а усвојен је и извештај независног ревизора о извршеној ревизији финансијског извештаја КК Црвена звезда.

Такође, међу тачкама дневног реда био је и спортски извештај за сезону 2013/2014 који су подносили сви тренери у систему Црвене звезде. После врло исцрпне анализе Скупштина је усвојила и ове извештаје, а тренери Дејан Радоњић (сениори), Милан Гуровић (развојни тим – ФМП), Слободан Клипа (јуниори), Александар Глишић (кадети), Милован Булатовић (пионир) добили су подршку па ће и следеће сезоне предводити своје тимове.

Све одлуке на другом редовном скупштинском заседању донете су једногласно.

Претходни текстЛалатовић: Циљ нам је стабилизација клуба
Следећи текстЧовић: Радимо по стандарду фер-плеја Евролиге