Прлаиновић у Про Реку, Рађен у Олимпијакосу

43

После Бориса Вапенског, који је појачао мађарски Егер, Звезду су напустила још два играча.

Сада већ бивши капитен Црвене звезде, Андрија Прлаиновић, договорио је сарадњу са Про Реком и он ће потписати уговор на две године уз могућност да продужи на још годину дана.

Прлаиновић је у клуб стигао у августу 2012. године. Са Звездом освојио све што може да се освоји: две дупле круне, Лигу шампиона и Суперкуп Европе. На финалном турниру Лиге шампиона 2013. године проглашен је за најбољег играча турнира. Више пута је истицао да је за њега играње за Звезду и освајање трофеја остварење дечачких снова. За црвено-беле је одиграо 56 утакмица и постигао је 115 голова. У недавном интервјуу за сајт redstarbelgrade.info Прлаиновић се захвалио навијачима за подршку коју су пружили ватерполистима и рекао је да се нада да прича са Звездом није завршена.

Искусни 29-годишњи бек, Никола Рађен, потписао је предуговор са шампионом Грчке, Олимпијакосом, а званичан уговор ће потписати за три недеље. Никола је, као и Андрија, са Звездом освојио шест трофеја. За наш клуб је одиграо 48 утакмица и постигао је 33 поготка.

Андрији и Николи се захваљујемо на свему што су урадили за Звезду и желимо им све најбоље у наставку каријере.

Претходни текстИзједначење у финалној серији
Следећи текстКадетима и пионирима уручени пехари